CINEMA+SENSE+INTERRUPCIONS%3A+%E2%80%9CExperta+en+crisis%E2%80%9D%2C+una+com%C3%A8dia+interpretada+per+Sandra+Bullock

Divendres a les 21.45

CINEMA SENSE INTERRUPCIONS: “Experta en crisis”, una comèdia interpretada per Sandra Bullock

Divendres, a les 21.45 hores, a Cinema sense interrupcions estrenam la pel·lícula ‘Experta en crisis’ (EUA, 2015). Una comèdia dirigida per David Gordon Green i interpretada per Sandra Bullock, Billy Bob Thornton i Anthony Mackie.

El candidat a la presidència de Bolívia, molt baix en els sondejos, decideix contractar un equip d’assessors nord-americans liderat per la deteriorada, però encara magnífica estratega, “Calamity” Jane Bodine. En el seu retir autoimposat després de l’escàndol que li va procurar el seu malnom i que va sacsejar fins al més profund del seu ésser, Jane és convençuda per tornar al joc per tenir l’oportunitat de vèncer el seu pitjor enemic, l’odiós Pat Candy, qui ara assessora l’oposició. Però mentre Candy es concentra en cada punt dèbil – tant dins com fora del recorregut de la campanya – Jane es bolca en una crisi personal tan intensa com la que el seu equip aprofita per augmentar les xifres en àmbit nacional…

Gaudiu de les millors pel·lícules sense talls publicitaris i en versió multilingüe que, cada divendres, IB3 Televisió vos ofereix a Cinema sense interrupcions.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CinemaIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org. Per a més informació: ib3.org/idiomes.