CINEMA+SENSE+INTERRUPCIONS%3A+%E2%80%98Intocable%E2%80%99%2C+un+film+de+guard%C3%B3+basat+en+fets+reals

Divendres a les 21.45

CINEMA SENSE INTERRUPCIONS: ‘Intocable’, un film de guardó basat en fets reals

Cinema sense interrupcions i versió multilingüe

Philippe, un aristòcrata milionari que ha quedat tetraplègic a causa d’un accident de parapent, contracta, com a cuidador a domicili, Driss, un immigrant d’un barri marginal acabat de sortir de la presó. Encara que a primera vista no pareix la persona més indicada, els dos acaben aconseguint que convisquin Vivaldi i Earth Wind and Fire, l’eloqüència i la hilaritat, els vestits d’etiqueta i el xandall. Dos mons enfrontats que, a poc a poc, congenien fins a forjar una amistat tan absurda, divertida i sòlida com inesperada; una relació única en la seva espècie de la qual boten espires.

Intocable (2011) és una producció francesa d’Olivier Nakache i Eric Toledano, basada en fets reals, guardonada l’any 2012 al premi Goya per a la millor pel·lícula europea, entre d’altres nombrosos guardons. El film és protagonitzat per François Cluzet, Omar Sy, Anne Le Ny, Audrey Fleurot i Clotilde Mollet.

Intocable s’emetrà divendres, 23 de juny, a les 21.45h a IB3 Televisió, HD, sense interrupcions i en versió multilingüe.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CinemaIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org. Per a més informació: ib3.org/idiomes.