CINEMA+SENSE+INTERRUPCIONS%3A++%E2%80%9CLa+gran+revenja%E2%80%9D%2C+en+HD+i+multiling%C3%BCe

Divendres a les 21.45

CINEMA SENSE INTERRUPCIONS: “La gran revenja”, en HD i multilingüe

Divendres, a les 21.45 hores, a Cinema sense interrupcions estrenam la pel·lícula ‘La gran revenja’ (EUA, 2013). Una comèdia dirigida per Peter Segal i interpretada per Robert de Niro, Sylvester Stallone, Kevin Hart, Kim Basinger.

Henry Razor Sharp i Billy The Kid McDonnen són dos antics boxejadors que havien tingut una gran rivalitat 30 anys enrere, arran de dos combats en què s’enfrontaren, amb el resultat d’una victòria per a cadascun. Just abans del combat de desempat, Razor va decidir retirar-se després que la seva parella va quedar embarassada d’en Billy. Passats els anys, el promotor Dante Slate decideix organitzar el combat de desempat, però en Razor no hi està d’acord, malgrat les ofertes econòmiques que rep, i davant la frustració d’en Billy. Finalment, com que queda sense feina, en Razor no té més remei que acceptar l’oferta i tornar a veure en Billy, tot i l’odi que encara existeix entre els dos excampions.

Gaudiu de les millors pel·lícules sense talls publicitaris, en HD i en versió multilingüe que, cada divendres, IB3 Televisió vos ofereix a Cinema sense interrupcions.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CinemaIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org. Per a més informació: ib3.org/idiomes.