CINEMA+SENSE+INTERRUPCIONS%3A+La+lluita+per+la+superviv%C3%A8ncia+durant+la+Tercera+Guerra+Mundial%2C+a+la+pel%C2%B7l%C3%ADcula%2C+%E2%80%9CLa+meva+vida+d%E2%80%99ara%E2%80%9D

Divendres a les 21.45

CINEMA SENSE INTERRUPCIONS: La lluita per la supervivència durant la Tercera Guerra Mundial, a la pel·lícula, “La meva vida d’ara”

Divendres, a les 21.45 hores, a Cinema sense interrupcions, estrenam la pel·lícula La meva vida d’ara (Regne Unit, 2013) en HD i multilingüe. Una producció dirigida per Kevin MacDonald i interpretada per Saoirse Ronan, Tom Holland, Anna Chancellor i George MacKay

Pel·lícula dramàtica basada en el llibre homòleg de Meg Rosoff. Daisy, una adolescent americana amb problemes d’autoestima, viatja a Anglaterra per passar l’estiu a la casa de camp de la seva tia Penn i els seus cosins, que encara no coneix. Però la seva existència tranquil·la es convertirà en una autèntica lluita per la supervivència quan uns terroristes fan esclatar una bomba nuclear a Londres i el govern britànic declara l’estat d’excepció.

Gaudiu de les millors pel·lícules sense talls publicitaris i en versió multilingüe que, cada divendres, IB3 Televisió vos ofereix a Cinema sense interrupcions.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CinemaIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org. Per a més informació: ib3.org/idiomes.