CINEMA+SENSE+INTERRUPCIONS%3A+La+reina+del+desert

Divendres a les 22.20

CINEMA SENSE INTERRUPCIONS: La reina del desert

Divendres a la nit, a Cinema sense interrupcions i en versió multilingüe, la Televisió Pública de les Illes Balears emetrà la pel·lícula La reina del desert.

Aquesta pel·lícula biogràfica sobre la vida de Gertrude Bell, una escriptora, arqueòloga, exploradora i cartògrafa que va col·laborar amb l’Imperi Britànic a principis del segle XX. Ella va ser la primera dona a graduar-se a història moderna a Oxford.

Va viatjar per tot orient dibuixant mapes on va definir les fronteres d’Iraq, Jordània i Aràbia Saudita. A més, va tenir un paper molt important, conjuntament amb T.E. Lawrence, ja que van canviar radicalment l’equilibri de poder a Mitjà Orient.

La reina del desert és un film de 2015 dirigit per Werner Herzog i protagonitzat per Nicole Kidman, James Franco, Robert Pattinson i Damian Lewis. Aquest film pertany al gènere drama, i va ser guanyador d’un premi al Festival de Berlín.

La reina del desert s’emetrà a IB3 Televisió sense interrupcions i en versió multilingüe, divendres 05 de març a les 22.20 h.