CINEMA SENSE INTERRUPCIONS
La venjança de l’home mort

Divendres a les 21.45h

Aquest divendres, a partir de les 21.45 h, a Cinema sense interrupcions, la pel·lícula  ‘La venjança de l’home mort’ . Una producción estatunidenca de l’any 2013, dirigida per Niels Arden Oplev i interpretada per Colin Farrell, Noomi Rapace i Dominic Cooper.

Victor és la mà dreta del senyor del crim Alphonse, qui viu amenaçat per un assassí que està eliminant els membres de la seva banda un a un. Enmig d’aquesta situació, Victor coneix Beatrice, una misteriosa francesa que viu al seu mateix edifici i per qui comença a sentir-se atret. Aviat descobreix que Beatrice no és la dona que diu que és, sinó la víctima d’un crim que cerca revenja. Però ella també descobrirà que Victor tampoc no és l’home que aparenta, sinó algú amb un fosc secret del passat.

Gaudiu de les millors pel·lícules sense talls publicitaris i en versió multilingüe que, cada divendres, IB3 Televisió vos ofereix a Cinema sense interrupcions.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CinemaIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org. Per a més informació: ib3.org/idiomes.