CINEMA SENSE INTERRUPCIONS
‘Nits de tempesta’ amb Richard Gere i Diane Lane, mai no és tard per a una segona oportunitat

Divendres a les 21.45

30/06/2017 21.45

Adrienne Willis (Diane Lane) és una dona infeliçment casada, la vida de la qual està submergida en caos i que ara s’ha retirat a un poblet costaner de Rodanthe, a Carolina del Nord, per fer-se càrrec de la posada d’una amiga durant un cap de setmana. Aquí Adrienne, espera trobar la tranquil·litat que necessita desesperadament per reflexionar sobre els conflictes que té al seu  voltant -un espòs infidel que vol tornar a casa i una filla adolescent que qüestiona totes les seves decisions. Però, només arribar Adrienne a Rodanthe, es pronostica una gran tempesta i arriba un hoste , el Dr. Paul Flanner (Richard Gere).

Nits de tempesta (2008) és una producció dirigida per George C. Wolfe i interpretada per Richard Gere, Diane Lane, Christopher Meloni, Viola Davis, Becky Ann Baker i Scott Glenn.

Nits de tempesta s’emetrà aquest divendres, 30 de juny, a les 21.45 h a IB3 Televisió, HD, sense interrupcions i en versió multilingüe.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CinemaIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org. Per a més informació: ib3.org/idiomes.