CINEMA SENSE INTERRUPCIONS
Ocean’s Eleven

Divendres 21 a les 21.45

Aquest divendres, a partir de les 21.45 h, a Cinema sense interrupcions, la pel·lícula ‘Ocean’s eleven’. Una producció nord-americana de l’any 2001, dirigida per Steven Soderbergh, i interpretada per George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Julia Roberts, Andy García i Casey Affleck.

Danny Ocean és un carismàtic lladre que, tan sols 24 hores després de complir una llarga condemna a la presó, ja està planejant el seu proper delicte. El seu objectiu: realitzar el major atracament de casinos de la història. Per a aquest efecte, formarà un equip d’onze homes, cadascun d’ells el millor en el seu camp. No obstant això, sorgirà un problema inesperat: el propietari dels locals, Terry Benedic, festeja amb Tess, la seva exdona.

Gaudiu de les millors pel·lícules sense talls publicitaris i en versió multilingüe que, cada divendres, IB3 Televisió vos ofereix a Cinema sense interrupcions.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CinemaIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org. Per a més informació: ib3.org/idiomes.