CINEMA+SENSE+INTERRUPCIONS%3A+Una+altra+manera+de+viure+i+entendre+l%E2%80%99amor+a+la+pel%C2%B7l%C3%ADcula+d%E2%80%99aquest+divendres%2C+%E2%80%9CDe+5+a+7%E2%80%9D

Divendres a les 21.45

CINEMA SENSE INTERRUPCIONS: Una altra manera de viure i entendre l’amor a la pel·lícula d’aquest divendres, “De 5 a 7”

Divendres, a les 21.45 hores, a Cinema sense interrupcions, estrenam la pel·lícula De 5 a 7 (EUA, 2014) en HD i multilingüe. Un comèdia dirigida per Victor Levin i interpretada per Anton Yelchin, Bérénice Marlohe i Olivia Thirlby.

Brian és un jove aspirant a novel·lista que viu a Nova York; un dia coneix una bella dona anomenada Arielle, la dona d’un diplomàtic francès. Aviat comencen una relació extramatrimonial; aparentment, un acord comú bastant senzill. Tot comença a complicar-se quan els pares de Brian no arriben a entendre la inusual relació del seu fill. Però l’amor d’aquests dos amants els mostra una altra manera de veure i de viure l’amor.

Gaudiu de les millors pel·lícules sense talls publicitaris i en versió multilingüe que, cada divendres, IB3 Televisió vos ofereix a Cinema sense interrupcions.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CinemaIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook IB3org. Per a més informació: ib3.org/idiomes.