CINEMA%3A+%E2%80%9CSexe+a+Nova+York+2%E2%80%9Di+les+seves+quatre+protagonistes+ens+duen%2C+diumenge%2C+a+Abu+Dhabi

Diumenge a les 15.35

CINEMA: “Sexe a Nova York 2”i les seves quatre protagonistes ens duen, diumenge, a Abu Dhabi

Diumenge, en acabar l’edició d’IB3 Notícies migdia cap de setmana, vos oferirem la pel·lícula Sexe a Nova York 2, del director Michael Patrick King, amb les interpretacions de Sarah Jessica Parker, Chris Noth, Kristin Davis, Cynthia Nixon i Kim Cattrall.

Sis temporades i després d’una pel·lícula, Carrie, Charlotte, Miranda i Samantha tornen a passejar els seus tacons pels carrers de Nova York i Abu Dhabi, en aquesta nova producció amb la qual segur que passareu una bona estona, divendres vespre.

La trama tracta de la vida dels recentment casats Carrie (Sarah Jessica Parker) i Big (Chris Noth), així com d’aquestes temptacions esporàdiques que poden, qualque vegada, arruïnar el matrimoni. Charlotte (Kristin Davis) haurà de fer de bona mamà; Miranda (Cynthia Nixon) canvia de carrera a causa d’una denúncia i Samantha (Kim Cattrall) es retroba amb el seu ex, Smith.

‘Sexe a Nova York 2’ en HD i amb l’opció de veure-la en català, castellà o anglès, aquest diumenge 7 de maig a les 15.35h, a IB3Televisió.

Podeu fer el seguiment d’aquest programa a les xarxes socials amb l’etiqueta #CinemaIB3. En trobareu més informació al compte de Twitter @IB3 i al Facebook facebook.com/ IB3org.