CIUTAT+DELS+MORTS%3A+Nova+oportunitat+per+gaudir+del+guanyador+del+Premis+Ciutat+de+Palma

Dimarts a les 22.15h

CIUTAT DELS MORTS: Nova oportunitat per gaudir del guanyador del Premis Ciutat de Palma

El documental coproduït per IB3 ‘Ciutat dels morts’ es podrà tornar a veure el dimarts 28 de gener, a les 22.15 h

‘Ciutat dels morts’, el documental dirigit per Miguel Eek i coproduït per IB3 i Mosaic que va rebre el Premi Ciutat de Palma 2020 es podrà tornar a veure el dimarts 28 a IB3 Televisió. En aquest cas, no quedarà disponible al servei ALaCarta d’IB3 ni es podrà veure a través del senyal global a la web.

‘Ciutat dels morts’, és un film sobre la mort interpretada pels vius. Per fer-ho, s’endinsa en les històries dels que conviuen dia a dia amb la mort: els treballadors del cementeri de Palma.

El documental ja ha participat en una dotzena de festivals internacionals com ara FIPADOC Biarritz (França), DOXA Documentary Film Festival Vancouver (Canadà) i el DOCFEED Documentaire Festival (Holanda) i en l’àmbit nacional, a l’Atlàntida Film Fest i al Seminici de Valladolid. La peça ha estat premiada als festivals Makedox Skopje (Macedònia) i al Firenze Film Fest (Itàlia). A més del Premi Ciutat de Palma rebut la setmana passaada, també va rebre el Premi Mallorca de Cinema al millor documental i s’ha estrenat a sales de cinema de Madrid, Barcelona i Sevilla i està disponible a la plataforma Filmin.