CLUB+DE+C%C3%92MICS%3A+Res+millor+per+acabar+l%E2%80%99any+que+unes+bones+rialles+amb+el+monologuistes+de+Club+de+c%C3%B2mics

Diumenge a les 21.30

CLUB DE CÒMICS: Res millor per acabar l’any que unes bones rialles amb el monologuistes de Club de còmics

Per acabar l’any no hi ha millor manera de fer-ho que amb una selecció dels moments més divertits dels nostres actors i monologuistes. Ells es donen cita a Club de còmics, una aposta per l’humor a través de les històries que explicaran els nostres protagonistes, monòlegs on es parlarà de tot: la infància, les fires i els mercats, els esports, els aeroports, les xarxes socials, els nets, el clima o la separació.

Davant d’un públic expectant, riurem amb les situacions quotidianes de la nostra idiosincràsia i manera d’entendre la vida, històries ens què ens veurem reflectits i que, de ben segur, faran passar una bona estona als espectadors d’aquesta nova producció d’IB3 Televisió.

Àlvar Triay, Julio a Secas, Rodo Gener, Laura Pons, Xavi Canyelles, Alícia Garau, Neus Torres, Joan Manel Vadell, Carlitos Alcover, Juma Fernández, el Trovador del Humor, Pep Lluís Vaquer, Lina Mira, Salvador Oliva, Tolo Sansó, Yunez, Germán Conde, Albert Mèlich, Aina Zuazaga i Alba Flor seran els artistes que veurem en aquest especial per riure amb tota la família.

Club de còmics s’emet diumenge a les 21.30 h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials amb l’etiqueta #CòmicsIB3. A la web IB3.org podeu seguir aquest espai en directe i també el podreu tornar a veure al servei “A la carta”.