CLUB+DEL+TUPPER%3A+Joan+Miquel+Artigues%2C+Charo+Ruiz+i+Joan+Monse

Diumenge a les 22.00

CLUB DEL TUPPER: Joan Miquel Artigues, Charo Ruiz i Joan Monse

Aquest diumenge 21 de març IB3 Televisió emetrà el cinquè programa de El club del tupper on el tema principal seran les receptes amb història.

En Santi Taura posarà a prova l’actor Joan Miquel Artigues, a la dissenyadora Charo Ruiz i el presentador Joan Monse. Tres famosos, tres receptes i només un guanyador. Cap d’ells sap contra qui competeix, però tots volen ser el millor.

En Joan Miquel prepararà un plat ben fresc i variat, na Charo cuinarà ben elegant en companyia de la seva filla i en Joan Monse ho farà amb ajuda de la seva mare per fer un plat que mai falla.

Els tres participants faran arribar els seus tuppers de forma anònima als rivals, es votaran entre ells, però el vot decisiu serà el d’en Santi.

El programa

El club del tupper és un espai on diferents cares conegudes ‘famoses’, la gastronomia i l’humor serà la recepta que enriquirà els diumenges a la nit. A cada programa, el xef Santi Taura convidarà tres famosos a competir entre ells cuinant a casa seva. Els participants prepararan una recepta, la repartiran en carmanyoles i no sabran contra qui estan competint fins al final.

Cada concursant tastarà les creacions dels seus adversaris i triarà el plat que més els ha agradat, però el seu vot no serà l’únic, ja que Santi Taura també valorarà les diferents propostes i el seu vot serà decisiu. Per acabar es reuniran tots a El Club del Tupper, on a la fi es veuran les cares i hauran de defensar les seves elaboracions per aconseguir el tupper d’or.

El Club del Tupper s’emet cada diumenge a les 22 hores. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #ClubDelTupperIB3.