Comen%C3%A7a+el+rodatge+de+%E2%80%9CLa+Millor+Festa%E2%80%9D%2C+el+nou+concurs+estiuenc+d%E2%80%99IB3+Televisi%C3%B3

Comença el rodatge de “La Millor Festa”, el nou concurs estiuenc d’IB3 Televisió

El Carnaval de Campanet serà la primera aturada del programa

Aquest estiu, IB3 Televisió portarà als espectadors un nou programa que promet molta diversió i emoció, “La Millor Festa”, el concurs que viatjarà pels pobles de les Illes Balears per trobar i coronar la millor festa d’estiu.

El carismàtic David Ordinas serà el presentador d’aquest programa i, al mateix temps, formarà part del jurat. Al seu costat, completaran el jurat Joan Barceló i Mar Coll, dos experts que aportaran la seva visió única per valorar cada festa.

Clara Ingold serà l’encarregada de posar el toc còmic al concurs, aportant una perspectiva divertida i singular. Amb ella, Toni Horrach, Toni Rabassó i Andreu Ca-nyelles també formaran part d’aquest elenc. Ells hauran de superar diverses pro-ves al llarg dels episodis, afegint una capa addicional de repte al concurs.

Cada programa es centrarà en un poble concret, amb un total de vuit episodis que mostraran la diversitat i riquesa de les festes locals de les Illes Balears. Els espec-tadors podran viure la festa de manera absoluta, com si fossin autòctons, gràcies a l’experiència immersiva que oferirà “La Millor Festa”.

El jurat valorarà diferents aspectes de cada festa, com el cartell, el menjar, la tra-dició i l’ambient, per tal de determinar quines festes mereixen estar al capdavant del rànquing. Al final de cada episodi, es mostrarà la classificació provisional, re-velant quin poble està més a prop de ser nomenat la millor festa d’estiu.

La competició culminarà amb dos pobles finalistes, i serà el públic qui tindrà la darrera paraula per decidir quina festa mereix el títol de “La Millor Festa” de les Illes Balears.

El rodatge del primer programa tindrà lloc el dissabte 6 de juliol a Campanet, amb motiu de la celebració del Carnaval d’Estiu.

Amb aquest nou format, IB3 Televisió combina modernitat, tradició i competició, oferint als espectadors una oportunitat única per descobrir i viure les festes més emblemàtiques de les nostres illes.

No us perdeu “La Millor Festa”, pròximament a IB3 Televisió.