COMPARTEIX+NADAL+AMB+IB3%3A+Programaci%C3%B3

EPRTVIB informa

COMPARTEIX NADAL AMB IB3: Programació

La Radiotelevisió Pública de les Illes Balears enceta la seva temporada de Nadal amb una programació per a tota la família, tant a la ràdio com a la televisió.

Com cada any, des d’IB3 volem ser al costat dels oients i espectadors de les Illes Balears i traslladar la programació especial que hem preparat per a aquests dies.

Tradició, cultura, música, entreteniment i dosis d’humor per compartir tot sol o en companyia, des de casa o allà on vulguis.

Com sempre, no deixarem de banda l’actualitat i la informació del dia, amb l’emissió de les diferents edicions dels Serveis Informatius a la ràdio i la televisió.

Els magacins ‘Els Dematins’ i ‘Cinc Dies’ també mantindran el seu horari habitual i ens acostaran l’actualitat social, econòmica i social de les Balears amb una programació en directe.

Enguany continuarem amb una programació nadalenca amb un gran component de directes a IB3 Televisió, on destaquen les retransmissions del Cant de la Sibil·la des de la Seu, les Campanades de Cap d’Any des de Cort i la Cavalcada dels Reis d’Orient. També estrenarem programes especials que us detallarem en aquest dossier.

A la ràdio pública també us acostarem programes especials per gaudir en clau sonora d’aquests dies de Nadal.

En definitiva, una programació que vol ser al costat de la ciutadania de Balears i acostar-li les tradicions i culturals entre mallorquins, menorquins, eivissencs i formenterencs.

Podreu seguir les novetats de la programació a les xarxes socials i a la pàgina web: ib3.org i recuperar la programació al servei a la carta.

Recordau que també podeu interactuar i compartir desitjos i fotografies a les xarxes socials amb la nostra etiqueta #ComparteixNadalAmbIB3.

Enguany volem seguir compartint les festes i els millors moments d’aquests dies al vostre costat, i desitjar un 2022 carregat de salut per a tothom!

Bones festes i molts d’anys!

Podeu consultar la programació d’IB3 per aquestes festes a l’enllaç: DOSSIER PROGRAMACIÓ NADAL

📷 Imatges