CONNEXI%C3%93+DIRECTE%3A+Aquest+dimarts%2C+la+tradicional+rentada+del+be+a+les+festes+de+Sant+Joan+de+Ciutadella

Dimarts a les 18.45

CONNEXIÓ DIRECTE: Aquest dimarts, la tradicional rentada del be a les festes de Sant Joan de Ciutadella

Aquest dimarts Connexió Directe serem a Ciutadella per mostrar-vos la tradicional rentada del be, un dels principals protagonistes de les festes de Sant Joan de Ciutadella.

Per altra part, els companys d’Eivissa seran els encarregats de preparar-nos el sopar d’avui vespre. I com cada dimarts descobrirem un comerç amb història de les nostres illes i que avui serà Can Jordi, una petita botiga i punt de reunió dels amants del rock a la Pitiüsa Major.

A més, tot coincidint el programa amb dimarts 13, sortirem per descobrir si els illencs som o no supersticiosos. Per altra banda, aquest dimarts és el dia Mundial del càncer de pell, per això visitarem alguns especialistes perquè ens ajudin a protegir-nos del sol de cara l’estiu.

Connexió Directe és el programa d’entreteniment diari d’IB3 conduït per Victòria Maldi al plató i Raül Valls al control del whatssap directe del programa 625368853 i les xarxes del programa on les fires, festes, tradicions i la cultura popular de les Illes Balears en són les protagonistes. 60 minuts de recorregut de cap a cap de l’arxipèlag, en directe i amb un equip de reporters que ens acosten tot allò que es mou a les quatre Illes.

Una molt bona opció per arribar a casa, alliberar-se de l’estrès i connectar amb l’entreteniment i la divulgació més propera.

Connexió Directe s’emet cada horabaixa, de dilluns a divendres, a partir de les 18.45 h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: al Twitter @IB3 amb l’etiqueta #ConnexióIB3 i a facebook.com/ IB3org.

A la pàgina web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.