CONNEXI%C3%93+LOCAL%3A+100+programes+en+antena

Dimarts a les 20h

CONNEXIÓ LOCAL: 100 programes en antena

Avui és el programa 100 des que emetem en antena!

Avui a Connexió local avui fem el programa número 100, i parlem d’un aniversari, els vint-i-nou anys d’Alcúdia Ràdio. Escoltem alguns dels missatges de felicitació que li han enviat els oients, i parlem del que ha suposat la creació de l’emissora pel municipi amb Carme Suàrez, tècnica de Cultura de l’Ajuntament.

Amb Ràdio Illa coneixem la tasca d’ajuda que fa l’ONG Formenterers Solidaris. Només el mes d’abril s’han repartit més tones d’aliments que tot l’any 2019. Ens ho explicarà Teresa Costa, presidenta de l’associació.

Acabem amb el “Diari d’un confinament” de Maria Antònia Valdivieso. Unes notes de veu on ha compartit els seus pensaments amb els oients de Sa Pobla Ràdio. Parlem amb ella d’aquesta experiència i també de com es prepara el curs a l’Escola d’Adults de Sa Pobla, on treballa.

Connexió local és un programa d’IB3 Ràdio dirigit i presentat per Magda Cortès i vol donar a conèixer la tasca de les ràdios de proximitat i del periodisme local. És possible gràcies a la col·laboració de les emissores locals de les illes. Hi formen part: Ràdio Illa, Ràdio Artà Municipal, Ràdio Pollença, Alcúdia Ràdio, Sa Pobla Ràdio, Titoieta Ràdio i Ràdio Calvià.

Ha rebut el premi Ràdio Associació de Catalunya 2019 al Millor Programa de Ràdio Local.

S’emet cada dimarts a les 20 h per IB3 Ràdio, i es pot escoltar en redifusió a les ràdios locals col·laboradores.

En Directe des del web ib3.org

ConnexióLocal