CONNEXI%C3%93+LOCAL%3A+20+aniversari+de+l%26apos%3BAuditori+d%26apos%3BAlc%C3%BAdia+i+la+tasca+de+l%26apos%3Bassociaci%C3%B3+de+Pa+i+Mel

Dimarts a les 20h

CONNEXIÓ LOCAL: 20 aniversari de l’Auditori d’Alcúdia i la tasca de l’associació de Pa i Mel

Avui a Connexió local parlam amb Ada Siquier, coordinadora de Pa i Mel, per conèixer com ha canviat la tasca d’aquesta associació a Sa Pobla arran de la crisi del coronavirus. També parlam de Suport Mutu de la zona Nord de Mallorca, un col·lectiu de veïnats i veïnades que han creat una xarxa d’ajuda. Les dues associacions fan feina conjuntament en la distribució d’aliments a les famílies més necessitades. És un tema que ens arriba a través de Sa Pobla Ràdio.

En l’espai que dedicam a la premsa forana avui parlam amb Rafel Oliver, president de l’Associació de Premsa Forana de Mallorca. Una entitat que agrupa a prop de 40 publicacions de la part forana de Mallorca.

I amb Alcúdia Ràdio escoltam alguns dels missatges de veu rebuts amb motiu del 20 aniversari de l’Auditori d’Alcúdia. Parlarem de la història d’aquest equipament cultural i dels seus pròxims actes programats amb Margalida Socies, directora d’Alcúdia Ràdio.

Connexió local és un programa d’IB3 Ràdio dirigit i presentat per Magda Cortès i vol donar a conèixer la tasca de les ràdios de proximitat i del periodisme local. És possible gràcies a la col·laboració de les emissores locals de les illes. Hi formen part: Ràdio Illa, Ràdio Artà Municipal, Ràdio Pollença, Alcúdia Ràdio, Sa Pobla Ràdio, Titoieta Ràdio i Ràdio Calvià.

Ha rebut el premi Ràdio Associació de Catalunya 2019 al Millor Programa de Ràdio Local.

S’emet cada dimarts a les 20h per IB3 Ràdio, i es pot escoltar en redifusió a les ràdios locals col·laboradores.

 

Connexió local