CONNEXI%C3%93+LOCAL%3A+Ariadna+Llobera%2C+l%26apos%3BAthl%C3%A8tic+Huialf%C3%A0s+i+les+Festes+del+Rei+en+Jaume

Dimarts a les 20h

CONNEXIÓ LOCAL: Ariadna Llobera, l’Athlètic Huialfàs i les Festes del Rei en Jaume

Avui a les 20.00 h tindrem un nou programa de Connexió Local, que també enceta temporada nova aquest setembre a IB3 ràdio. Pel programa d’avui hem preparat noves entrevistes i convidats, sempre del costat de les ràdios municipals i locals.

El programa començarà parlant amb Ariadna Llobera. És estudiant de Periodisme a València i durant aquest estiu ha estat becària a Ràdio Pollença. Una experiència de la qual havia gaudit i ha volgut repetir.

Tot seguit, estarem amb Sa Pobla ràdio per parlar sobre l’Athlètic Huialfàs. Un nou club de futbol de Sa Pobla, fundat per un parell de joves amb l’objectiu que els joves del poble puguin seguir jugant sense necessitat de desplaçar-se a altres municipis. Defensen que els jugadors tinguin arrels pobleres i defensin els valors de Sa Pobla. Ens contaran d’on va sorgir la idea i com la varen poder materialitzar. 

Finalment, connectarem amb Ràdio Calvià que ens explicaran com viuen les Festes del Rei en Jaume de Calvià. Unes festes que varen començar el 29 d’agost i duren fins al 8 de setembre. En parlem amb Bernat Carrot.

Podeu seguir el programa a la sintonia d’IB3 ràdio o en directe des del web https://ib3.org/directe?c=radio