CONNEXI%C3%93+LOCAL%3A+Aules+d%E2%80%99estiu+i+conciliaci%C3%B3+amb+FAPA+Mallorca

Dimarts a les 20h

CONNEXIÓ LOCAL: Aules d’estiu i conciliació amb FAPA Mallorca

A Connexió Local avui parlem d’aules d’estiu i conciliació amb FAPA Mallorca

Avui a Connexió Local coneixem amb Ràdio Calvià com s’organitzen les aules d’estiu que enguany, com a novetat, incorporen un programa d’acompanyament emocional i suport educatiu. Parlem de les activitats d’estiu i de les demandes de les famílies en temes de conciliació amb Miquel Àngel Guerrero, de FAPA Mallorca.

Amb Ràdio Illa ens acostem a l’esdeveniment ornitològic de l’any a les Balears. Per primera vegada ha criat a les illes la llambritja o xatrac menut, i ho ha fet a l’estany Pudent de Formentera. En parlem amb Santi Costa, biòleg, ornitòleg i col·laborador de Ràdio Illa.

Amb Sa Pobla Ràdio parlem de la iniciativa Concerts Quilòmetre Zero, l’alternativa a la revetlla tradicional que enguany, a causa de la pandèmia ha canviat el seu format, i coneixem algunes de les bandes que hi participen. A més, sabrem com seran les festes de Santa Margalida i Sant Jaume. Ens ho explica la regidora Magdalena de La Fuente.

Connexió local és un programa d’IB3 Ràdio dirigit i presentat per Magda Cortès i vol donar a conèixer la tasca de les ràdios de proximitat i del periodisme local. És possible gràcies a la col·laboració de les emissores locals de les illes. Hi formen part: Ràdio Illa, Ràdio Artà Municipal, Ràdio Pollença, Alcúdia Ràdio, Sa Pobla Ràdio, Titoieta Ràdio i Ràdio Calvià.

Ha rebut el premi Ràdio Associació de Catalunya 2019 al Millor Programa de Ràdio Local.

S’emet cada dimarts a les 20 h per IB3 Ràdio, i es pot escoltar en redifusió a les ràdios locals col·laboradores.

Aquest programa també es pot sentir en línia EnDirecte

I, recuperar els programes ja emesos a ConnexióLocal