CONNEXI%C3%93+LOCAL%3A+Celebrem+el+33%C3%A8+aniversari+de+Titoieta+R%C3%A0dio

Dimarts a les 20h

CONNEXIÓ LOCAL: Celebrem el 33è aniversari de Titoieta Ràdio

A Connexió local avui celebrem el 33è aniversari de Titoieta Ràdio. L’emissora algaidina es va crear un 9 de maig de 1987 i s’ha convertit en tot un referent de la ràdio de proximitat a l’illa. Parlem de la seva història i de com està vivint la situació actual amb dos dels seus històrics integrants: Biel Sales i Biel Sastre.

Com està afectant aquesta crisi a la premsa forana? Quin és el paper del periodisme de proximitat en aquests moments? Avui en parlem amb Joan Mora, periodista de Sa Veu de Sóller, i Jaume Pons, director de la revista Arròs amb Salseta de Binissalem.

Coneixem l’espai “Maquetes” de Ràdio Far de Menorca, conduït pel músic Pedro Sánchez Tuomala. Un programa que ens descobreix a grups menorquins que han gravat alguna maqueta o disc i ja no estan en actiu, però han deixat una petjada musical en la història de la música a Menorca.

Connexió local és un programa d’IB3 Ràdio que vol donar a conèixer la tasca de les ràdios de proximitat i del periodisme local. Es possible gràcies a la col·laboració de les emissores locals de les illes. Hi formen part: Ràdio Illa, Ràdio Artà Municipal, Ràdio Pollença, Alcúdia Ràdio, Sa Pobla Ràdio, Titoieta Ràdio i Ràdio Calvià.

Ha rebut el premi Ràdio Associació de Catalunya 2019 al Millor Programa de Ràdio Local.

S’emet cada dimarts a les 20h per IB3 Ràdio, i es pot escoltar en redifusió a les ràdios locals col·laboradores.

Es pot seguir en directe també a https://ib3.org/directe?c=radio