CONNEXIÓ LOCAL
Com viuen el confinament els mitjans locals?

Dimarts a les 20h

A “Connexió Local” coneixerem com els mitjans locals viuen el confinament

A “Connexió Local” ens acostarem a la feina dels mitjans locals de les illes. Parlarem amb Tomeu Caldentey, responsable de Ràdio Artà Municipal, sobre la tasca d’aquesta emissora durant el confinament i d’algunes de les iniciatives ciutadanes que s’han duit a terme en aquest municipi.

Amb Rafel Puigserver farem una fotografia de com viu i com s’ha adaptat la premsa forana a l’estat d’alarma. Rafel Puigserver és docent, historiador i col·laborador de la revista digital “Es Saig” d’Algaida.

Amb Ràdio Calvià coneixerem el programa del Sant Jordi Virtual que han organitzat les biblioteques de Calvià. La seva coordinadora Cristina López ens explica també altres propostes que han posat en marxa per continuar al costat dels lectors en temps de confinament.

Acabarem el programa conversant amb Cíntia Llaquet, coordinadora de l’espai “Una ràdio de contes” de Ràdio Illa. Ofereix cada dia a les 11 hores un relat breu dirigit als infants. Vos convidarem a escoltar un d’aquests contes dedicat a tots els infants de les illes.

“Connexió Local” és un programa d’IB3 Ràdio que vol donar a conèixer la tasca de les ràdios de proximitat. Aquest espai és possible gràcies a la col·laboració de les emissores locals de les illes. Hi formen part: Ràdio Illa, Ràdio Artà Municipal, Ràdio Pollença, Alcúdia Ràdio, sa Pobla Ràdio, Titoieta Ràdio i Ràdio Calvià. Ha rebut el premi Ràdio Associació de Catalunya 2019 al millor programa de ràdio local.

S’emet cada dimarts a les 20 hores per IB3 Ràdio, i es pot seguir en redifusió a les ràdios locals col·laboradores.

Aquest programa es pot senir en directe a https://ib3.org/directe?c=radio