CONNEXIÓ LOCAL
Coneixem la història del setmanari Felanitx

Dimarts a les 20.00

Avui a ‘Connexió local’ coneixem la història del setmanari Felanitx, que enguany cumpleix 85 anys de vida. Sabieu que en tot aquest temps només s’ha deixat de publicar 2 anys per falta de paper i tinta? Ens ho explicarà Gori Vicens, cap de redacció de la revista.

Amb Ràdio Artà Municipal avui escoltam un fragment de l’entrevista a Miquel Mestre Gelabert, el primer artanenc que es va infectar de la Covid-19. Metge jubilat, Miquel Mestre analitza la pandemia dels del punt de vista del metge i del pacient.

Amb Ràdio Illa ens acostam a una de les manifestacions artístiques més populars del País Basc: el bertzolarisme. Escoltam un fragment de l’entrevista que li va fer Bernat Masferrer a la bertzolari Maialen Lujanbio.

Acabam amb un tema de Ràdio Calvià: els premis Rei en Jaume 2020. Parlam amb la guanyadora de la categoria de teatre, Lluki Portas.

Connexió local és un programa d’IB3 Ràdio dirigit i presentat per Magda Cortès, que vol donar a conèixer la tasca de les ràdios de proximitat i del periodisme local. Un espai que és possible gràcies a la col·laboració de les emissores locals de les illes. Hi formen part: Ràdio Illa, Ràdio Artà Municipal, Ràdio Pollença, Alcúdia Ràdio, Sa Pobla Ràdio, Titoieta Ràdio i Ràdio Calvià.

Ha rebut el premi Ràdio Associació de Catalunya 2019 al Millor Programa de Ràdio Local.

S’emet cada dimarts a les 20h per B3 Ràdio, i es pot escoltar en redifusió a les ràdios locals col·laboradores.