CONNEXIÓ LOCAL
Des de l’Auditori de Peguera

Dimarts a les 18.00h

Amb motiu de les II Jornades de Comunicació des de les Administracions Públiques, el programa d’IB3 Ràdio Connexió Local canvia els estudis per l’escenari de l’Auditori de Peguera, seu de les esmentades jornades.

Per segon any consecutiu, el programa de la ràdio pública, que rep la col·laboració de totes les emissores locals de les Balears, oferirà una emissió oberta als participants a l’encontre i al públic en general. Durant el programa els responsables de les diverses emissores locals debatran i intercanviaran impressions i experiències amb la seva directora i conductora, Magda Cortés.

Les Jornades de Comunicació des de les Administracions Públiques estan organitzades per l’Ajuntament de Calvià, la UIB i l’EBAP, amb la col·laboració d’IB3. Enguany hi participen ponents del prestigi dels periodistes Montserrat Boix (RTVE), Albert Sáez (Digital Transformers), Tomás Andújar (Agència EFE), la coordinadora de l’àrea de Comunicació dels Mossos d’Esquadra, Patricia Plaja o la directora de Diario de Mallorca, Maria Ferrer, entre d’altres.

Connexió Local s’emet aquest dimarts en un horari especial a IB3 Ràdio, de 18 a 19 hores. Hi participen Alcúdia Ràdio, Ràdio Artà, Ràdio Calvià, Capdepera Ràdio, Ràdio Es Castell, Ràdio Felanitx, Ràdio Illa, Ràdio Marratxí, Sa Pobla Ràdio, Ràdio Pollença, Ràdio Porreres i Titoieta Ràdio.