CONNEXIÓ LOCAL
Dos anys fent xarxa amb les emissores municipals

Dimarts a les 20h

Avui fa 2 anys que Connexió Local fa xarxa amb les emissores locals de les Illes. Al programa fem un bot a Barcelona per conèixer què fa i com s’organitza la Xarxa Local de Catalunya, una plataforma multimèdia que proporciona continguts i serveis prop de 200 ràdios, televisions locals i mitjans en línia de Catalunya. En parlam amb Enric Rimbau, el seu director de comunicació.

Amb Ràdio Pollença coneixem l’estudi sobre la salut de les cambreres de pis impulsat des de Gerència d’Atenció Primària, i entrevista a Claudia Jiménez, cambrera de pis d’un hotel d’Eivissa que participa en aquest estudi.

Alcúdia Ràdio ens ha fet arribar la xerrada de la mestra jubilada Pilar Ventayol. Amb motiu del Dia de la Dona explica els inicis de l’accés de la dona al mercat laboral. Escoltem un fragment i entrevistem a la pescadora alcudienca Olga Capote, que va llegir el manifest del Dia de Dona a Alcúdia.

Connexió local és un programa d’IB3 Ràdio que vol donar a conèixer la tasca de les ràdios de proximitat i és una realitat gràcies a la col·laboració de les emissores locals de les illes. Hi formen part: Ràdio Illa, Ràdio Artà Municipal, Ràdio Pollença, Alcúdia Ràdio, Sa Pobla Ràdio, Titoieta Ràdio i Ràdio Calvià. Ha rebut el premi Ràdio Associació de Catalunya 2019 al Millor Programa de Ràdio Local.

Aquest programa es pot sentir ‘En Directe’ i també des dels dials d’IB3 Ràdio Mallorca 106.8, Menorca 88.6 i Eivissa i Formentera 93.7, cada dimarts a les 20.00h.

ConnexióLocal