CONNEXIÓ LOCAL
El problema de l’accés a l’habitatge de les Pitiüses

Dimarts a les

Un dimarts més torna el programa conduït per Magda Cortès ‘Connexió Local’. A partir de les 20.00 h del vespre, podreu escoltar els continguts següents: 

Començaran parlant d’un tema amb molta controvèrsia: el problema de l’accés a l’habitatge a les Pitiüses. Amb Ràdio Illa escoltem els testimonis que expliquen com ho veuen en el seu dia a dia. Parlem amb Daniel Granda, el portaveu del Sindicat d’Inquilines d’Eivissa i Formentera.

Tot seguit, parlem d’un projecte conjunt: Titoieta Ràdio i Ràdio Segovia de Nicaragua han compartit un programa on es parla de la situació de l’educació a cada territori. Un espai de col·laboració que neix gràcies a l’agermanament entre Algaida i Ciudad Antigua. Escoltem un fragment d’aquest programa i parlem amb Biel Sastre de Titoieta Ràdio sobre aquesta col·laboració.

Finalment, acabem el programa amb una iniciativa radiofònica de Menorca: Ràdio Far, una ràdio per internet que impulsa l’associació Es Far Cultural. Avui en parlem amb alguns dels seus responsables i coneixem “Biblioteca Freak”, un nou programa de Ràdio Far. 

Connexió local és un programa d’IB3 Ràdio que vol donar a conèixer la tasca de les ràdios de proximitat i és una realitat gràcies a la col·laboració de les emissores locals de les illes. Hi formen part Ràdio Illa, Ràdio Artà Municipal, Ràdio Pollença, Alcúdia Ràdio, Sa Pobla Ràdio, Titoieta Ràdio i Ràdio Calvià. 

Aquest programa el podeu seguir en directe als dials Mallorca 106.8, Menorca 88.6 i Eivissa i Formentera 93.7 i també  ‘En Directe’ des de la web d’ib3.org. 

ConnexióLocal