CONNEXI%C3%93+LOCAL%3A+Els+efectes+psicol%C3%B2gics+de+la+crisi+de+la+Covid-19

Dimarts a les 20h

CONNEXIÓ LOCAL: Els efectes psicològics de la crisi de la Covid-19

A Connexió Local parlem dels efectes psicològics de la crisi de la Covid-19

A Connexió Local avui parlem amb el psicòleg Pep Luis Reig de “Psicologia del Confinament”, un espai d’ajuda psicològica que ofereix a Ràdio Pollença. També comentem amb ell les dades recollides pel servei gratuït d’ajuda psicològica que es va posar en marxa primer a Pollença, i després a totes les illes amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Psicòlegs de les Balears.

Com està afectant aquesta crisi a la premsa forana? Quina és la funció del periodisme de proximitat en aquests moments? Avui ho analitzem amb Toni Riera, del setmanari Cent per Cent de Manacor i també amb Antònia Coll de la revista Sa Plaça.

Moshi” és un conte basat en una història real de solidaritat que va tenir lloc entre Eivissa i Àfrica. Ràdio Illa l’ha recollit en la seva secció “Una Ràdio de Contes”. Avui coneixem la història de “Moshi” amb la seva autora Meritxell Rius, i d’aquesta secció de contes amb Cíntia Llaquet.

Connexió local és un programa d’IB3 Ràdio que vol donar a conèixer la tasca de les ràdios de proximitat. És possible gràcies a la col·laboració de les emissores locals de les illes. Hi formen part: Ràdio Illa, Ràdio Artà Municipal, Ràdio Pollença, Alcúdia Ràdio, Sa Pobla Ràdio, Titoieta Ràdio i Ràdio Calvià. Ha rebut el premi Ràdio Associació de Catalunya 2019 al Millor Programa de Ràdio Local.

S’emet cada dimarts a les 20 h per IB3 Ràdio, i es pot escoltar en redifusió a les ràdios locals col·laboradores.

El podeu escoltar també en directe a En Directe

I, recuperar tots els programes ja emesos a ConnexióLocal