CONNEXI%C3%93+LOCAL%3A+La+desescalada+pels+pescadors+de+Pollen%C3%A7a+i+Formentera

Dimarts a les 20h

CONNEXIÓ LOCAL: La desescalada pels pescadors de Pollença i Formentera

Avui a Connexió Local parlem de com viuen la desescalada els pescadors i com els hi afecta la crisi del coronavirus als pescadors de Pollença i Formentera. Ho fem amb Joan Suau, patró major de la Confraria de Pollença, i Iván Perez, patró major de la confraria de pescadors de Formentera.

Amb Ràdio Calvià ens acostem a la història de la Finca Pública de Galatzó. Coneixem quins eren els seus usos, com ha canviat i què ofereix als visitants, amb Biel de Galatzó. També parlem dels seus valors naturals amb Jaume Seguí, tècnic de Medi Ambient de Calvià.

Amb Ràdio Artà Municipal parlem de com ha adaptat la seva programació el Teatre del municipi i també de la situació dels auditoris públics. Ens ho explica Joan Matamalas, director artístic del Teatre d’Artà i president de l’Associació de Teatres i Auditoris públics de Mallorca.

Connexió Local és un programa d’IB3 Ràdio dirigit i presentat per Magda Cortès i vol donar a conèixer la tasca de les ràdios de proximitat i del periodisme local. És possible gràcies a la col·laboració de les emissores locals de les illes. Hi formen part: Ràdio Illa, Ràdio Artà Municipal, Ràdio Pollença, Alcúdia Ràdio, Sa Pobla Ràdio, Titoieta Ràdio i Ràdio Calvià.

Ha rebut el premi Ràdio Associació de Catalunya 2019 al Millor Programa de Ràdio Local.

S’emet cada dimarts a les 20  h per IB3 Ràdio, i es pot escoltar en redifusió a les ràdios locals col·laboradores.

Aquest programa també es pot sentir en línia EnDirecte

I, recuperar els programes ja emesos a ConnexióLocal