CONNEXI%C3%93+LOCAL%3A+Les+bandes+municipals+i+la+revista+Card.cat

Dimarts a les 20h

CONNEXIÓ LOCAL: Les bandes municipals i la revista Card.cat

El programa Connexió Local a les 20.00 h del vespre a IB3 Ràdio on podeu escoltar les notícies per fer d’altaveu de les ràdios locals i municipals de les Illes Balears. En aquest cas, avui podreu gaudir dels següents continguts:

Començaran el programa sumant-se a la programació especial que farà demà (9 d’octubre) IB3 Ràdio, des de Sant Llorenç, quan fa un any de la gran torrentada. Per això, Magda Cortès parlarà amb la revista digital de Sant Llorenç, Card.cat. 

Tot seguit, parlaran sobre les bandes musicals de les Illes Balears. En aquest cas, tindran a Emili Vivas, el director de la banda de Pollença, amb la col·laboració de Ràdio Pollença. També tindran a Santi Ramírez, director de la banda municipal de Formentera. Finalment, Joan Carles Julià, que és el president de la Federació Balear de Bandes. Tots ells conversaran sobre la importància i l’ús d’aquestes bandes musicals municipals. 

A més, alguns altres temes importants que marquen l’actualitat del dia dintre l’àmbit local. 

Connexió Local s’emet cada dimarts a partir de les 20.00 h del vespre. Podeu escoltar aquest programa a les sintonies d’IB3 Ràdio: 

Mallorca 106.8

Menorca 88.6

Eivissa i Formentera 93.7

 

I també online des de la web d’IB3 Ràdio aquí