CONNEXI%C3%93+LOCAL%3A+Les+preguntes+dels+nins+i+nines+d%26apos%3BAlc%C3%BAdia+sobre+la+Covid-19

Dimarts a les 20h

CONNEXIÓ LOCAL: Les preguntes dels nins i nines d’Alcúdia sobre la Covid-19

A Connexió Local escoltem les preguntes dels nins i nines d’Alcúdia sobre la crisi de la Covid-19

Avui a Connexió Local escoltem algunes de les preguntes que han fet els nins i nines d’Alcúdia a la batlessa del seu municipi a través d’Alcúdia Ràdio. Cada dimarts, la batlessa Bàrbara Rebassa respon les qüestions que li fan arribar els més petits a través d’un missatge de veu. En total, l’emissora municipal ha rebut més de 70 preguntes i comentaris dels nins i nines del municipi. En parlem amb Dani Ruiz, d’Alcúdia Ràdio.

Amb Ràdio Calvià ens acostem al concurs en línia de talents que ha organitzat l’Ajuntament de Calvià. Parlem amb organitzadors, membres del jurat i participants sobre aquesta experiència que ha engrescat als calvianers a compartir els seus talents a través de les xarxes socials.

Amb Sa Pobla Ràdio escoltem un fragment de l’entrevista a la científica poblera Marga Gual. Reflexiona sobre les lliçons que ens ha donat la crisi del coronavirus en matèria de diplomàcia científica i cooperació internacional.

Connexió local és un programa d’IB3 Ràdio dirigit i presentat per Magda Cortès i vol donar a conèixer la tasca de les ràdios de proximitat i del periodisme local. És possible gràcies a la col·laboració de les emissores locals de les illes. Hi formen part: Ràdio Illa, Ràdio Artà Municipal, Ràdio Pollença, Alcúdia Ràdio, Sa Pobla Ràdio, Titoieta Ràdio i Ràdio Calvià.

Ha rebut el premi Ràdio Associació de Catalunya 2019 al Millor Programa de Ràdio Local.

S’emet cada dimarts a les 20  h per IB3 Ràdio, i es pot escoltar en redifusió a les ràdios locals col·laboradores.

Recorda que el pots sentir a les sintonies: Mallorca 106.8, Menorca 88.6 i Eivissa i Formentera 93.7.

També el pots seguir en directe a https://ib3.org/directe?c=radio

 

Connexió Local