CONNEXI%C3%93+LOCAL%3A+Nova+secci%C3%B3%3A+la+revista+de+premsa+forana

CONNEXIÓ LOCAL
Nova secció
la revista de premsa forana

Dimarts a les 20.00

Avui a Connexió local encetam una nova secció per conèixer de què parlen les publicacions de la premsa forana. Amb Rafel Puigserver farem un repàs dels principals contiguts de les publicacions local i ens acostarem al món del periodisme local a la part forana. Rafel Puigserver és Llicenciat en Història, Doctor en Humanitats i Ciències Socials i autor d’una tesi sobre les publicacions de la part forana de Mallorca.

Amb Ràdio Illa avui parlam d’un antic costum de les Pitiüses: el robatori d’al·lotes. Coneixerem el cas de Maria Mayans, que va ocórrer a Formentera l’any 1805, i conversam de còm era la societat en aquell temps amb Fanny Tur, arxivera municipal d’Eivissa.

Del 5 a l’11 d’octubre s’ha celebrat la setmana Mundial de l’Alletament Matern. A Alcúdia ho han celebrat amb un concurs de fotografia. Ho escoltam a Alcúdia Ràdio i en parlam amb Magdalena Julià, comare del centre de Salut d’Alcúdia.

Connexió local és un programa d’IB3 Ràdio dirigit i presentat per Magda Cortès, que vol donar a conèixer la tasca de les ràdios de proximitat i del periodisme local. Un espai que és possible gràcies a la col·laboració de les emissores locals de les illes. Hi formen part: Ràdio Illa, Ràdio Artà Municipal, Ràdio Pollença, Alcúdia Ràdio, Sa Pobla Ràdio, Titoieta Ràdio i Ràdio Calvià.

S’emet cada dimarts a les 20h per IB3 Ràdio, i es pot escoltar en redifusió a les ràdios locals col·laboradores. Ha rebut el premi Ràdio Associació de Catalunya 2019 al Millor Programa de Ràdio Local.