CONNEXIÓ LOCAL
Premi al Millor Programa de Ràdio Local

EPRTVIB informa

El programa d’IB3 “Connexió Local”  ha estat seleccionat entre les cinquanta candidatures presentades en aquesta categoria als als 19ns Premis Ràdio Associació de Catalunya. El programa “De Tot Color” ha aconseguit la menció de qualitat en la categoria de Millor Programa de Ràdio.

“Connexió Local” d’IB3 Ràdio ha estat guardonat en la 19ena edició dels Premis Ràdio Associació de Catalunya amb el Premi al Millor Programa de Ràdio Local per  “apostar decididament per fer d’altaveu dels millors reportatges de les emissores locals de les illes tot potenciant el seu coneixement, la varietat temàtica i els diferents punts de vista territorials”, segons ha argumentat el jurat. El programa, que dirigeix i presenta Magda Cortés des del 10 de març de 2018, compta amb la participació de les emissores locals d’Alcúdia, Algaida, Artà, Calvià, Capdepera, Es Castell, Formentera, Pollença i Sa Pobla. El programa va néixer amb un doble objectiu: difondre la feina de les emissores de proximitat de les illes, i fer xarxa entre aquestes emissores i la ràdio pública de les Illes Balears per tal d’enfortir vincles.

Per la seva banda, “De Tot Color”, programa que dirigeix i presenta Ferran Vallés, ha aconseguit la menció de qualitat a la categoria de Millor Programa de Ràdio entre les diset candidatures presentades

Un total de cent onze candidatures s’han presentat per optar a quatre de les categories dels 19ns Premis Ràdio Associació, la xifra més alta de les dinou edicions que s’han celebrat i presenta un panorama excel·lent de la producció de ràdio en català. Per categories s’han presentat diset candidatures al Premi al Millor Programa de Ràdio, cinquanta a Millor Programa de Ràdio Local, vint-i-dues als apartats Premi a la Innovació i a la Inclusió, respectivament.

La gala de lliurament dels 19ns Premis Ràdio Associació de Catalunya tindrà lloc el 25 d’abril a Barcelona.

Connexió Local” s’emet cada dimars a les 20 h i “De Tot Color“, els dijous a les 20h a IB3 Ràdio.