CONNEXI%C3%93+LOCAL%3A+Prodis%2C+el+projecte+Gatamoix+i+el+programa+Sons+d%E2%80%99Escola

Dimarts a les 20h

CONNEXIÓ LOCAL: Prodis, el projecte Gatamoix i el programa Sons d’Escola

El programa que fa d’altaveu de les ràdios locals i municipals de les Illes, Connexió Local, ens apropa els continguts següents al programa d’avui a les 20.00 h:

Començaran parlant del servei d’inserció laboral de l’associació Prodis de Pollença. Amb la col·laboració de Ràdio Pollença. Podreu escoltar alguns dels usuaris de Prodis que varen visitar Ràdio Pollença. També entrevistaran a Jaume Simó, ell és el psicòleg d’aquesta associació sobre el servei d’inserció laboral.

Tot seguit, amb sa Pobla Ràdio coneixerem el projecte Gatamoix de la fundació Maria Ferret. Una colònia agrícola i del projecte pedagògic que hi duu a terme aquesta fundació. Per això, entrevistem Pep Lluís Riera.

Finalment, alguns nins que fan el programa Sons d’Escola a Capdepera Ràdio ens conten com és aquest programa i què hi fan. Un programa que fa l’Escola de Música de Capdepera.

Podeu seguir aquest programa a les sintonies d’IB3 Ràdio a partir de les 20.00 h: Mallorca (106.8), Menorca (88.6) i Eivissa i Formentera (93.7).

També ‘En Directe’ des de la web d’ib3.org.

I per recuperar els programes ja emesos a ConnexióLocal