CONNEXI%C3%93+LOCAL%3A+Programa+especial+des+de+Pollen%C3%A7a+dedicat+a+les+festes+de+La+Patrona

Dimarts a les 20h

CONNEXIÓ LOCAL: Programa especial des de Pollença dedicat a les festes de La Patrona

El darrer Connexió local de la temporada s’emet aquest dimarts a les 20 h des del pati de l’Ajuntament de Pollença.

Hi participarà el batle de Pollença, Tomeu Cifre, amb qui parlam de com s’han hagut d’adaptar les festes a la nova normalitat, amb l’anul·lació d’actes tan esperats com el simulacre dels moros i cristians.

També conversam amb Joana Solivellas, directora de Ràdio Pollença; Pere Sales, historiador, i Francesc Vicens, rector de Pollença. Amb ells coneixerem l’origen i l’evolució de les festes de la patrona, i també volem reflexionar sobre el sentit de les festes patronals, el religiós i el lúdic.

Acabam el programa parlant d’un element essencial, que marca el ritme de les festes: la música. Ho feim amb Toni Coll i Mateu Vila, president i secretari de la Banda de Música de Pollença.

Aquest programa especial ha estat elaborat amb la col·laboració de Ràdio Pollença, i s’emetrà en directe de forma simultània per IB3 Ràdio i la Ràdio municipal de Pollença.

Connexió local és un programa d’IB3 Ràdio dirigit i presentat per Magda Cortès, que vol donar a conèixer la tasca de les ràdios de proximitat i del periodisme local. Un espai que és possible gràcies a la col·laboració de les emissores locals de les Illes. Hi formen part: Ràdio Illa, Ràdio Artà Municipal, Ràdio Pollença, Alcúdia Ràdio, Sa Pobla Ràdio, Titoieta Ràdio i Ràdio Calvià.

Ha rebut el premi Ràdio Associació de Catalunya 2019 al Millor Programa de Ràdio Local.

Connexió Local s’emet cada dimarts a les 20 h per IB3 Ràdio, i es pot escoltar en redifusió a les ràdios locals col·laboradores.