CONNEXI%C3%93+LOCAL%3A+R%C3%A0dio+Rebull%2C+la+r%C3%A0dio+municipal+de+Santa+Maria

Dimarts a les 20h

CONNEXIÓ LOCAL: Ràdio Rebull, la ràdio municipal de Santa Maria

‘Connexió Local’ és el programa fet amb la col·laboració de les ràdios municipals de les Illes Balears que s’emet els dimarts a les 20.00 h. En el programa d’avui coneixem la història i els continguts de Ràdio Rebull, la ràdio municipal de Santa Maria.

Per fer-ho, seran als estudis quatre dels seus integrants: Catalina Martorell, Anselm López, Manel Galmés i Biel Roig.

Tot seguit escoltem amb Ràdio Pollença el testimoni de Joan Reinoso. Un jove que  va rebre l’impacte d’un llamp l’any 2012. Parlem d’aquest exemple de superació amb Pep Bota, un pollencí que ha fet el seu treball de final de Grau de Psicologia sobre aquest cas.

Amb Sa Pobla Ràdio coneixem l’obra guanyadora del premi Alexandre Ballester d’Assaig que convoca l’Ajuntament “El motí de les dones. Any 1920. La primera revolta femenina a Manacor”. Parlem amb el seu autor Antoni Sureda Vicens.

 

Connexió local és un programa d’IB3 Ràdio que vol donar a conèixer la tasca de les ràdios de proximitat i és possible gràcies a la col·laboració de les emissores locals de les illes. Hi formen part Ràdio Illa, Ràdio Artà Municipal, Ràdio Pollença, Alcúdia Ràdio, Sa Pobla Ràdio, Titoieta Ràdio i Ràdio Calvià. Ha rebut el premi Ràdio Associació de Catalunya 2019 al Millor Programa de Ràdio Local

Aquest programa el podeu seguir en directe als dials Mallorca 106.8, Menorca 88.6 i Eivissa i Formentera 93.7 i també ‘En Directe’ des de la web d’ib3.org

ConnexióLocal