CONNEXIÓ LOCAL
Recordam amb Ràdio Illa els 20 anys del rodatge de “Lucía i el sexo” a Formentera

Dimarts a les 20.00

Avui amb Ràdio Illa recordam el 20 aniversari del rodatge de la pel·lícula “Lucía i el sexo” a Formentera. Escoltam alguns fragments del programa especial en el que ha participat Julio Medem, entre d’altres testimonis del rodatge. Parlam de la importancia d’aquesta pel·lícula per l’illa amb el periodista del Diario de Ibiza, Carmelo Convalia.

Amb Ràdio Artà Municipal coneixem còm afronten el nou curs escolar alguns centres educatius del municipi. Sentim una part de les entrevistes que ha fet Tomeu Caldenteu amb motiu de la tornada a l’escola.

Aquest mes de setembre s’ha acomiadat de Ràdio Pollença el programa “Va de llibres”. El seu responsable, Pere Sales, inicia una nova etapa professional. Parlam amb ell de la seva etapa a la ràdio pollencina i de la seva tasca com a historiador.

Connexió local és un programa d’IB3 Ràdio dirigit i presentat per Magda Cortès, que vol donar a conèixer la tasca de les ràdios de proximitat i del periodisme local. Un espai que és possible gràcies a la col·laboració de les emissores locals de les illes. Hi formen part: Ràdio Illa, Ràdio Artà Municipal, Ràdio Pollença, Alcúdia Ràdio, Sa Pobla Ràdio, Titoieta Ràdio i Ràdio Calvià.

Ha rebut el premi Ràdio Associació de Catalunya 2019 al Millor Programa de Ràdio Local.

S’emet cada dimarts a les 20h per IB3 Ràdio, i es pot escoltar en redifusió a les ràdios locals col·laboradores.