CONNEXI%C3%93+LOCAL%3A+Recordem+el+30+aniversari+de+la+biblioteca+de+Ca%E2%80%99n+Torr%C3%B3

Dimarts a les 20h

CONNEXIÓ LOCAL: Recordem el 30 aniversari de la biblioteca de Ca’n Torró

A Connexió local avui recordem el 30 aniversari de la biblioteca Can Torró d’Alcúdia. Escoltem a Alcúdia Ràdio la que va ser la seva primera directora, Eulàlia Espinàs, i parlem amb Xisca Nicolau, l’actual directora.

Amb Ràdio Pollença coneixem com afronten les empreses del municipi l’actual situació d’incertesa, quines són les seves demandes i que n’esperen de la pròxima temporada. En parlem amb Dolors Domínguez, presidenta de Teixit Empresarial de Pollença.

Amb Sa Pobla Ràdio escoltem “Lliure”, la versió de la cançó de Nino Bravo que han gravat músics poblers, i entrevistem al seu promotor Arnau Rayó.

Connexió local és un programa d’IB3 Ràdio que vol donar a conèixer la tasca de les ràdios de proximitat. És possible gràcies a la col·laboració de les emissores locals de les illes. Hi formen part: Ràdio Illa, Ràdio Artà Municipal, Ràdio Pollença, Alcúdia Ràdio, Sa Pobla Ràdio, Titoieta Ràdio i Ràdio Calvià. Ha rebut el premi Ràdio Associació de Catalunya 2019 al Millor Programa de Ràdio Local.

S’emet cada dimarts a les 20h per IB3 Ràdio, i es pot escoltar en redifusió a les ràdios locals col·laboradores.

Podeu seguir el programa En directe a https://ib3.org/directe?c=radio