Connexi%C3%B3+Local+recull+el+premi+a+Millor+Programa+Local

26 04 2019

Connexió Local recull el premi a Millor Programa Local

El programa De tot color, de Ferran Vallés, també va rebre una Menció de Qualitat

El 25 d’abril es va ferl’entrega dels guardons que atorga la Ràdio Associació de Catalunya (RAC), on el programa Connexió Local ha recollit el premi a Millor Programa de Ràdio Local. El jurat també va atorgar una doble Menció de Qualitat al programa De tot Color.

Connexió local compta amb la participació de 12 emissores locals de Balears que aporten els seus continguts i, a la vegada, difonen el programa. El jurat va triar el programa d’entre mig centenar de candidatures per la tasca d’altaveu territorial dels reportatges de les emissores locals de les illes. Va recollir el premi Magda Cortès, presentadora i directora, que va donar les gràcies a totes les emissores locals que col·laboren al programa per la feina feta i a la directora d’IB3 Ràdio, Mar Cerezález.

Per altra banda, Ferran Vallés va recollir el premi per la menció de qualitat al programa De tot color. Guardonat per treballar el periodisme intercultural amb històries de vida de persones immigrades. Ferran Vallés va voler donar les gràcies a Mar Cerezález i explicar la mirada i el punt de vista des del qual es fa el programa i la finalitat d’aquest.