CONNEXI%C3%93+LOCAL%3A+%E2%80%9CSal+i+pebre+coent%E2%80%9D%2C+l%E2%80%99homenatge+a+Josep+Meli%C3%A0+en+el+20+aniversari+de+la+seva+mort

CONNEXIÓ LOCAL
“Sal i pebre coent”, l’homenatge a Josep Melià en el 20 aniversari de la seva mort

Dimarts a les 20.00

A Connexió local parlam de “Sal i pebre coent”, l’homenatge a Josep Melià en el 20 aniversari de la seva mort

A Connexió local avui ens acostam a la vessant literaria de Josep Melià, la més desconeguda pel gran públic. En el 20 aniversari de la mort d’aquest polític, advocat i escriptor, s’ha estrenat a Alcúdia la lectura dramatitzada “Sal i pebre coent” basada amb la seva obra literaria. En parlam amb el seu fill, Josep Melià Ques.

A Ràdio Pollença s’ha presentat el nou centre de distribució d’aliments gestionat per Càritas al Port de Pollença. Coneixem còm funciona aquest servei d’ajuda a les families més necessitades, i parlam de l’acció de Càritas a la Part Forana de Mallorca amb Catalina Barceló.

Cada setmana, Núria Ferrer i Sabrina Burgos condueixen a Ràdio Calvià el programa “Ser Mayores”. Avui visiten els nostres estudis per parlar d’aquest espai que vol promoure una mirada positiva de l’envelliment.

Connexió local és un programa d’IB3 Ràdio dirigit i presentat per Magda Cortès, que vol donar a conèixer la tasca de les ràdios de proximitat i del periodisme local. Un espai que és possible gràcies a la col·laboració de les emissores locals de les illes. Hi formen part: Ràdio Illa, Ràdio Artà Municipal, Ràdio Pollença, Alcúdia Ràdio, Sa Pobla Ràdio, Titoieta Ràdio i Ràdio Calvià.

S’emet cada dimarts a les 20h per IB3 Ràdio, i es pot escoltar en redifusió a les ràdios locals col·laboradores. Ha rebut el premi Ràdio Associació de Catalunya 2019 al Millor Programa de Ràdio Local.