Joan+Company+i+Mar+Grimalt%2C+cantar+per+cantar

06 11 2023

Joan Company i Mar Grimalt, cantar per cantar

Joan Company i Mar Grimalt, cantar per cantar

Protagonitzen el primer capítol dos músics: Joan Company, tota una vida dedicada a la Coral, i Mar Grimalt, que just comença la carrera professional, investigant amb sons mecànics i tonades tradicionals. Tots dos s’interroguen sobre els camins de cadascú i se submergeixen en un diàleg fluid, ple de matisos i contrapunt.

Disponible al nostre servei a la carta: https://ib3alacarta.com/tv/dinamo/e1

Música, arts plàstiques, arquitectura, fotografia, il·lustració, dramatúrgia, literatura, còmic… El món de l’art amb una mirada balear conversa sense filtres a “Dinamo”, el programa audiovisual de cultura que IB3 Televisió va estrenar dissabte.

Dinamo” explora durant deu setmanes les maneres de dir, sentir i expressar-se de vint creadors. Rodat en espais emblemàtics i en els llocs on treballa cada artista. Joan Company, Mar Grimalt, Lluïsa Febrer, Tònia Meravell, Aina Salvà, Jaume Mayol, Ann Perelló, Miquel Mas Fiol, Joan Valent, Bernat Quetglas, Mercedes Laguens, Ela Fidalgo, Marina Alonso, Damià Rotger, Agnès Llobet, Sergi Baos, Joan Sastre, Maria Uribe, Marco Mezquida i Agustí Fernández són els protagonistes de la primera temporada.