COPRORUCCI%C3%93+IB3%3A+El+llargmetratge+%E2%80%98Els+Europeus%E2%80%99%2C++arriba+als+cinemes+divendres

EPRTVIB informa

COPRORUCCIÓ IB3: El llargmetratge ‘Els Europeus’, arriba als cinemes divendres

IB3 coprodueix el film ‘Els Europeus’, protagonitzada per Raúl Arévalo i Juan Diego Boto

Els Europeus, el darrer treball de Víctor García León, arribarà el pròxim divendres 20 de novembre a les sales espanyoles de la mà de Filmax. La pel·lícula es projectarà a diferents sales de cinema del territori espanyol i en concret a Palma (als cinemes Ocimax Aficine).

Els Europeus està protagonitzada per Raúl Arévalo, Juan Diego Botto i Stéphane Caillard i completen el repartiment Carolina Lapausa, Boris Ruíz i Georgina Latre.

Els Europeus, produïda per Jaime Gona, Enrique López Lavigne i Xavier Granada, està basada en la novel·la homònima del gran Rafael Azcona, amb guió de Bernardo Sánchez i Marta Libertad Castillo i rodada a Eivissa.

Sinopsi

Els Europeus narra la història de Miguel Alonso, que es guanya la vida com a delineant, i Antonio, el fill tarambana del seu cap, que l’arrossega a estiuejar a Eivissa, on li han parlat de com n’és de fàcil, lligar amb europees. Després de les primeres divagacions desesperades amb unes al·lotes valencianes que es troben a la seva arribada, els dos amics coneixen la particular fauna de baliga-balagues que ronden per l’illa amb ganes de passar-s’ho bé. Mentre Antonio enllaça festes i sortides nocturnes, Miguel, més escèptic, prefereix mantenir-se’n al marge. Fins que se sent seduït per Odette, una francesa encisadora.

Els Europeus està produïda per Gonita Filmacción, Apache Films, A Contraluz Films, Los Europeos la Película A.I.E. e In Vivo Films (França). Disposa de la participació de RTVE, ICAA, ICEC, Orange, TV3 i IB3 amb el suport del Govern Illes Balears i de l’Institut Ramon Llull. Filmax s’ocupa de la distribució i vendes internacionals.

Els Europeus es va estrenar el passat 31 d’agost en exclusiva a través d’Orange Series, el canal exclusiu d’Orange TV. A més, es va presentar el passat mes d’agost al Festival de Màlaga.

#IB3AmbElCinemaEuropeu