X

Córdoba es torna a defensar de les acusacions de Sa Unió

Ho ha fet al programa 'Al dia' Pitiüses d'IB3 Ràdio, en la tertúlia política junt amb Alejandra Ferrer i Rafael Ramírez, de GxF i PSIB-PSOE, però sense la participació del PP i Compromís

14/12/2023

Córdoba es torna a defensar de les acusacions de Sa Unió

Les desavinences entre el PP i Vox, fan que la crisi política al Consell de Formentera tengui encara més presència. Avui, dijous, a la tertúlia política d”Al Dia’ Pitiüses d’IB3 Ràdio, el president del Consell de Formentera, Llorenç Córdoba, ha tornat a defensar-se de les acusacions que li fan els seus companys de Sa Unió. Ha dit que l’extorsió i el xantatge el pateix ell.

Mentrestant, l’oposició demana que acabin amb la crisi institucional més gran que ha patit el Consell de Formentera. Els socialistes han recriminat a Córdoba que és el polític més ben pagat de la història de Formentera. Gent per Formentera li ha recordat que dedicar-se a la política és una qüestió vocacional. Durant la tertúlia, en què els representants de Sa Unió han declinat participar, el president ha defensat que la institució no està aturada i que treballarà per la governabilitat i perquè s’aprovin els pressupostos de la institució insular.

Aquí pots veure la tertúlia sencera: ⤵

Notícies relacionades >

14/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris