CRANC+ILLA+DE+MENORCA+FESTIVAL%3A+IB3+M%C3%BAsica+al+costat+del+panorama+musical+illenc+i+nacional

IB3 Ràdio informa

CRANC ILLA DE MENORCA FESTIVAL: IB3 Música al costat del panorama musical illenc i nacional

IB3 serà mitjà col·laborador del festival i hi emetrà dos programes especials amb entrevistes als protagonistes i música en directe 

La 5a edició del CRANC ILLA DE MENORCA FESTIVAL tendrà lloc els dies 1, 2, 3 i 4 de setembre de 2021 al Claustre del Carme de Maó. Un festival en el qual tenen cabuda els projectes més nous de l’escena musical actual, en un entorn idíl·lic i privilegiat com és l’illa de Menorca.

L’equip d’IB3 Música serà a Menorca per col·laborar amb la difusió d’aquest festival que oferirà dos dies de cançons en directe i entrevistes als protagonistes de Cranc Festival.

Divendres 3 i dissabte 4 de setembre, Tito Fuster i Joan Trias conduiran un programa especial des del Cran Festival de Menorca, que tornarà a posar l’epicentre musical de les Illes en el Claustre de Maó.

La cinquena edició d’aquest esdeveniment presenta un cartell eclèctic, molt interessant i ple de noms rellevants del panorama musical illenc i nacional.  Javiera Mena, Novedades Carminha, Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, Maria Hein, Julia Beatloop, Guiem Soldevila i La Terremoto de Alcorcón són part d’un seguit de noms propis de la música que des del dia 2 fins al dia 4 tendran presència al festival.

Serà durant les dues darreres jornades del Cranc quan, de 20 h a 22 h, el festival prendrà tot el protagonisme de la nostra emissió a través del programa especial en directe, que es podrà seguir en àudio per IB3 Ràdio i en audiovisual pels canals digitals d’IB3 Música.

Uns especials en què els músics, les cançons en directe i l’ambient que es viurà al recinte menorquí ompliran tot el temps d’emissió amb la qual poder acostar-se al concert des de qualsevol indret.

IB3 Música és l’espai on trobar el talent sonor de les Illes Balears. Una plataforma on veuràs entrevistes, directes en exclusiva i continguts que contenguin una partitura feta o interpretada pels autors illencs.

Tota la programació del festival

El CRANC Festival va néixer amb la idea d’oferir als menorquins la possibilitat de gaudir d’un festival de música amb artistes, tant nacionals com internacionals, de primer nivell sense haver de sortir de Menorca.

Després de les dues primeres edicions, el CRANC va canviar el seu format per convertir-se en un festival que pogués atreure assistents de tot Espanya i, per descomptat, d’Europa i la resta del món. El que sempre ha perseguit l’organització del CRANC Festival és que els habitants de l’illa participin i s’hi involucrin, ja que és un esdeveniment pensat per a ells.

El CRANC ILLA DE MENORCA FESTIVAL ha anat creixent de manera natural. Sempre mantenint una acurada selecció d’artistes que tenen en comú l’autenticitat de les seves propostes, tant si ja posseeixen una gran trajectòria, com pel seu potencial o possible projecció. A més de l’oferta musical, el festival també té un important espai que cerca potenciar l’art, la cultura i el comerç local.

En teniu més informació a la web del festival: https://crancfestival.com/ca/

Cranc Pro

El Cranc Pro es va crear a la segona edició del festival i és un espai pensat i destinat a músics, segells discogràfics, promotors, productors i altres professionals del sector que vulguin gaudir i enriquir-se compartint coneixements i tendències amb els showcases, xerrades i networking que tenim previstos.

Enguany, l’espai professional del Cranc Illa de Menorca Festival 2021 es farà virtualment i tendrà lloc el dia 1r de setembre. Us hi podeu registrar a l’enllaç: https://crancfestival.com/ca/cranc-pro/.