societat

Creu Roja assessorarà i acompanyarà les persones que necessitin sol·licitar l’Ingrès Mínim Vital

A les Balears se centralitzarà tot al telèfon 971 29 50 00

Creu+Roja+assessorar%C3%A0+i+acompanyar%C3%A0+les+persones+que+necessitin+sol%C2%B7licitar+l%27Ingr%C3%A8s+M%C3%ADnim+Vital

Un total de 617 famílies de les Balears ja han rebut el primer pagament de l’Ingrés Mínim Vital, que el Govern va començar a pagar el divendres a tot Espanya. Idò bé, la Creu Roja assessorarà i acompanyarà aquelles persones que necessitin sol·licitar aquest ingrés. Un servei que es posarà en marxa a partir de dilluns. L’objectiu és evitar que les persones sense recursos tecnològics, o sense coneixements, es quedin sense demanar la prestació.

La organització ha creat un equip especial, integrat per personal tècnic i voluntariat, per donar informació, formació i ajuda a aquelles persones que tenen dificultats per realitzar el tràmit del nou Ingrés Mínim Vital. A més ha publicat una guia pràctica al seu portal web per resoldre els dubtes més habituals, com qui hi té accés, com sol·licitar-lo i la documentació necessària per a fer-ho.

Encara que es tracta d’un servei a nivell nacional, a les Balears se centralitzarà tot al telèfon 971 29 50 00. Si el personal de Creu Roja ho troba necessari, citarà de manera presencial l’usuari en alguna de les oficines de l’arxipèlag.

Un servei més que incrementen dins Creu Roja RESPON, un pla concret d’actuació i resposta integral llançat el mes març per respondre la situació generada per la pandèmia i que s’allargarà fins a final d’any.


“La Creu Roja ha invertit 600.00 euros per atendre la crisi social de la Covid”
La Creu Roja ha atès durant l’estat d’alarma més de 63.000 persones a les Illes

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els joves aprenen a crear cooperatives

El programa de l'Institut d'Innovació Empresarial de les Illes ha estat diferent enguany per mor de la COVID-19

Les guarderies d’animals també pateixen les conseqüències de la COVID-19

L'any passat, per aquestes dates i sobretot durant els caps de setmana, devers 30 animals ocupaven les instal·lacions

Estrès, insomni o por de perdre la feina: cicatrius que la pandèmia deixa entre els treballadors

Segons una enquesta de la UAB i CCOO sobre les condicions de treball durant l'estat d'alarma, el 70% dels més...

Nova York, destinació predilecta a l’estiu, enguany inexistent

Les agències de viatges ja treballen, però a un ritme molt més lent del que sol ser habitual. La gent té ganes de fer escapades, però ja no reserven amb...