Cristina Prats i Joshua David Brown, premis Feim Kilòmetres 2019

09 03 2020

Cristina Prats, campiona de Balears d’Ultradistància, i Joshua David Brown, guanyador de la Menorca Chanel Swim, han estat els dos esportistes més votats per l’audiència del programa d’IB3 Ràdio Feim Kilòmetres.

Cristina Prats ha estat el 2019 campiona de Balears d’Ultradistància per segon any consecutiu. Joshua David Brown té una història particular. Fa quatre anys el van operar del cor. Fill de mare menorquina i pare nordamericà. Viu a Estats Units, a Orlando, des d’on ha rebut la notícia de Premi Feim Kilòmetres. Joshua Brown té doble nacionalitat i és, avui dia, una ferma promesa de les aigües obertes als Estats Units.

A les votacions d’aquesta tercera edició hi han participat 4.181 persones que han repartit el seu vot entre un total de 32 candidats i 32 candidates.
Els Premis Feim Kilòmetres volen simbolitzar la capacitat de lluita, de sacrifici i de superació dels atletes, més enllà de la modalitat esportiva que practiquen. A vegades, tot això es tradueix en victòries i medalles, però no sempre és així.