X

Cues a Son Dureta per vacunar-se contra la Covid i poder entrar a partir de demà als restaurants

A partir d'aquest dissabte, entra en vigor l'obligatorietat de presentar el Certificat Covid per accedir als establiments de restauració i d'oci nocturn, a més d'altres establiments

03/12/2021

Cues a Son Dureta per vacunar-se contra la Covid i poder entrar a partir de demà als restaurants

Cues al punt de vacunació de l'hospital Son Dureta, a Palma.

Redacció

L’Hospital de Son Dureta, punt de vacunació Covid de Palma, s’ha omplert de gent i ha registrat cues i aglomeracions aquest divendres horabaixa, un dia abans de l’obligatorietat de presentar el certificat Covid per entrar a bars i restaurants, com ha informat avui el Govern. Fins a les 20h del vespre hi ha hagut cues de gent que han aprofitat fins a últim moment i s’ha decidit allargar l’horari finalment fins a les 21h.

La Conselleria de Salut i Consum ha recordat que les persones que encara no s’hagin vacunat poden fer-ho a Son Dureta sense demanar cita, entre les 8h del matí i les 20 h del capvespre. També, al Vacubus de Son Caliu, en horari laboral.

Entre  les persones que han decidit vacunar-se avui, un poc de tot: escèptics, altres que encara no s’havien decidit i gent que hi ha anat per reforçar la vacuna amb la tercera dosi.

A partir d’aquest dissabte, entra en vigor l’obligatorietat de presentar el Certificat Covid per accedir als establiments de restauració i d’oci nocturn, a més d’altres establiments.

Fins avui, a Balears s’han inoculat 1.770.346 dosis, de les quals 1.396.833 s’han administrat a Mallorca, 146.191 a Menorca, 210.710 a Eivissa i 15.089 a Formentera. Actualment, 861.867 persones ja han rebut la pauta completa, la qual cosa representa el 83,28 per cent de la població diana, i 881.703 han rebut, almanco, una dosi, el 85,20 per cent.


Es confirma el segon cas d’Òmicron a Balears i es posa en marxa la web per verificar el certificat Covid
Menorca passa a Nivell 3 i Mallorca, Eivissa i Formentera es mantenen a Nivell 1

03/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris