Da Souza

Un dels grups més actius d’enguany seran els encarregats de tancar les participacions locals del festival

Entre Barcelona i Mallorca hem de situar una banda que, durant el 2015, està agafant una embranzida molt important amb vista a la consolidació de la seva trajectòria sonora. 

D’actitud immillorable, en format estudi i en directe, aquesta banda neix com a extensió d’un altre nom interessant de l’escena pop alternativa de les Balears: Beach Beach. Allà, Lluís Cabot i Àngel Garau posaren la primera pedra per, més tard, completar el pilar musical amb Xavi Hernández i Biel Stela, i formar així la banda que ens ocupa. 

Primer fou el 2013, amb l’EP “Pau Mundial” (2013). Més tard, el 2014, debutarien amb el segell Famèlic per crear el primer “llarga durada” del grup, anomenat “Flors i violència”; i ara, també amb la discogràfica catalana, publiquen “Bossanova infinita”, un disc compartit al cinquanta per cent amb Regalim, gràcies al qual els Da Souza han ampliat molt l’horitzó per poder moure’s, musicalment parlant. 

I és que estam parlant d’una banda que ja ha tastat el fet d’esser cridada per formar part de qualcuns dels punts més rellevants del món musical actual (tant de les illes, com de fora). Vénen de tocar al Primavera Sound, als bars. Després del Summer Pie partiran cap al PopArb d’Arbúcies, i finalment, tocaran en una de les sales més interessants de Barcelona com és l’Heliogàbal.

De fet, el bagatge dels Da Souza en formats de directe de nivell és enorme, i és d’esperar que gràcies a això, puguin aplicar tot el seu potencial en l’escenari del festival que aquests dies centra l’atenció sonora a Es Baluard de Palma. Dissabte, 22:15 h és la cita.

Més informació de la banda al seu facebook.