Dar%C3%ADo%C2%A0Poveda%2C+qualitat+i+varietat+per+a+l%26apos%3Batac+de+l%26apos%3BEivissa

Darío Poveda, qualitat i varietat per a l’atac de l’Eivissa

És el cinquè fitxatge de l'era Javier Baraja

Després d’un porter, dos centrals i un extrem, la UD Eivissa ha anunciat avui matí la incorporació d’un davanter amb experiència recent a Primera. És Darío Poveda, que arriba cedit del Getafe. Signa per una temporada.

La temporada passada l’atacant alacantí de 25 anys va jugar la segona part del campionat a l’Osca a la divisió de plata. Estam davant un jugador amb bona gambada i velocitat que pot ocupar la punta de l’atac o partir des de qualsevol de les dues bandes. Amb els aragonesos, ha fet dos gols. De penal contra el Mirandès i contra l’Oviedo en la jornada següent, la 27. És un jugador que mostra olfacte, encara que no ha tengut massa oportunitats a l’elit. A l’Osca va jugar nou partits d’inici. També a Can Misses, on va caure i no va tenir el seu dia.

A Primera, amb el Getafe en la Primera volta, va jugar dotze partits d’inici. Va anotar en lliga contra Osasuna en la jornada 18. I també ho va fer en Copa. Ve per marcar diferències i reforçar la zona atacant després de la marxa de Davo al futbol polonès. Poveda ja ha marcat a Can Misses, ho va fer amb el filial matalasser el novembre del 2019. Ara espera fer-ho de blau cel.