societat

Darrer dia per viatjar a les Illes sense PCR

Augmenta el trànsit aeri a l'Aeroport de Palma el cap de setmana previ a Nadal


Estam en el cap de setmana previ a les festes de Nadal i en els aeroports hi ha més moviment que en dies precedents. A l’Aeroport de Palma hi ha programats per aquest dissabte 181 moviments.

A més, és el darrer dia per poder viatjar a les Illes Balears sense una prova PCR feta. A partir de diumenge dia 20, totes les persones que venguin procedents de la Península hauran de dur el test fet. Estan exempts els que vénen d’Andalusia, Múrcia, Ceuta i les Canàries, perquè tenen una incidència acumulada de coronavirus a 14 dies inferior als 150 casos per cada 100.000 habitants.

Pel que fa als residents Balears, també a partir de demà tenen diverses opcions: fer-se la nova PCR a la ciutat des d’on venen o un test PCR fins a les 40 hores posteriors a l’arribada. O simplement, confinar-se a casa 10 dies.

Alguns dels passatgers amb qui ha pogut parlar IB3 Notícies aquest dissabte, procedents de Madrid i Barcelona, deien que tot i no estar obligats a dur la prova, duien la PCR feta. Volen ser responsables amb els seus familiars i passar les festes més tranquils.


Més de 200 persones controlaran les arribades dels passatgers nacionals a ports i aeroports

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Una empresa instal·la mesuradors de la qualitat de l’aire ‘low cost’ a Sóller

Volen aportar noves dades sobre la contaminació que té tendència a acumular-se a la zona. N'han posat un al col·legi...

La plataforma ‘Molt més que Nuredduna’ reclama a Cort que paralitzi el projecte previst pel carrer

Volen que les reformes es facin de manera consensuada a tot el barri de Pere Garau

L’estratègia de vacunació a les Balears podria variar

Salut demana al ministeri un canvi de criteri per al repartiment de les dosis i que prioritzin les comunitats amb un producte interior brut més afectat