DE+TOT+COLOR%3A+Balearitat+i+Negritud

Dijous a les 20h

DE TOT COLOR: Balearitat i Negritud

El programa ‘De tot color’ d’IB3 Ràdio que dirigeix Ferran Vallès 

‘De tot color’ està dirigit per Ferran Vallès i és el programa intercultural d’IB3 Ràdio que es pot sentir cada dijous a les 20.00 h. El títol del programa d’avui resumeix els continguts ‘Balearitat i Negritud’

En aquest cas, parlaran d’Àfrica i hi seran als estudis tres convidats africans que fa molts d’anys que viuen a les Illes Balears. Tots varen arribar de diferents llocs d’Àfrica i en diferents moments. Amb ells comentarem com és la sensació d’enyorança cap al seu lloc de naixement i com s’han adaptat a la vida balear.

Aquests convidats són:

Festus Badaseraye. Nigerià de 55 anys. Va ser el primer taxista negre de Palma. Actualment estudia el grau en Dret a la Universitat de les Illes Balears. Es planteja poder exercir aquesta professió algun dia.

Justin Kashara. Va néixer a la República Democràtica del Congo. És músic involucrat en tot tipus de projectes socials i compromès amb la cooperació. Ens contarà com va ser la seva arribada des del seu poble a Consell i interpretarà uns temes tradicionals amb la seva guitarra.

Yoma Batiana. És el batle d’una localitat de Burkina Faso anomenada Ténado. Va venir convidat pel Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació per explicar l’evolució de diferents projectes que es duen a terme. Ens contarà quines accions posaria en marxa ell si fos el batle de Palma.

Aquest programa el podeu seguir en directe als dials Mallorca 106.8, Menorca 88.6 i Eivissa i Formentera 93.7 i també ‘En Directe’ des de la web d’ib3.org

De Tot Color